Project 10. De opdrachtgevers die naar hun nieuwe huis verhuisden, wilden op alle verdiepingen een ruim opgezette indeling, zodat alles functioneel zou zijn voor iemand met een rollator. Ruim en strak, makkelijk in onderhoud én toch gezellig. Ze wilden in de woonkamer een gashaard toevoegen. De keuken indeling moest zo worden, dat alle dagelijkse kook-handelingen met zo weinig mogelijke loop afstand kunnen plaatsvinden. De slaapkamer op de bovenverdieping heeft een aangrenzende inloopkast met ruime berging én een makkelijk begaanbaar toilet en badkamer. Een aantal deuren zijn vervallen of kunnen heel ruim open, maar het geheel is zo opgezet dat het toch genoeg privacy geeft. Het geheel is afgerond met een op maat gemaakt verlichtingsplan. Klik op een onderstaande foto om alle foto’s van dit project te zien.