Project 11. Dit boerderij-achtige pand is verbouwd omdat de opdrachtgevers een grotere leefkeuken wilden maken aan de achterkant van hun huis. Hierdoor zou de keuken aansluiten aan het terras, hun extra overdekt terras én hun schuur. Door toevoeging van de grote ronde openslaande deuren, kregen ze meer uitzicht op hun tuin, maar ook op het landschap daarachter. Bijna de hele indeling van dit pand is opnieuw ingedeeld naar hun wensen. Zo is er o.a. een hal bijgekomen met ruimte voor een garderobe, een extra toegangsdeur die vanuit de tuin uitkomt in een was- en bergruimte met toilet én een ruime woonkamer met aangrenzend een aparte kinder- c.q. leesruimte. Op de eerste verdieping is een los bad gepositioneerd in de ruime slaapkamer onder het schuine dak. De originele ramen zijn nu goed zichtbaar en verder zijn zoveel mogelijk houten spanten en balken in het zicht gebleven. Klik op een onderstaande foto om alle foto’s van dit project te zien.