Project 17. Dit boerderij-achtige pand is van binnen bijna helemaal opnieuw ingedeeld naar de wensen van deze opdrachtgevers. De kleine donkere keuken aan de achterkant van het pand wilden ze veranderen in een grote lichte leefkeuken aan de voorkant van het huis. De enorme garage c.q. opslagruimte die aan het pand vastzit, werd hier voor een deel voor opgeofferd. Hierdoor kon er een grote keuken komen die meteen bereikbaar is vanuit de voordeur. De oude garage poorten zijn vervangen door een groot dubbel raam wat voor veel daglicht zorgt. Er is een grote doorgang gecreëerd naar de woon- en tuinkamer én de vloeren van entree en keuken zijn vernieuwd en voorzien van vloerverwarming. Verschillende binnendeuren zijn vervallen, anderen werden in stijl aangepast, de oude gaskachel werd vervangen door een nieuwe en een grote hoeveelheid balken in de plafonds zijn weggewerkt, wat voor meer rust zorgt in het geheel. Enkele grotere houten spanten in de keuken zijn nog in het zicht. Klik op een onderstaande foto om alle foto’s van dit project te zien.