Klik hier óf op een onderstaande foto om alle foto’s van dit project te zien.
Project 3. Deze opdrachtgevers met kleine kinderen wilden verhuizen naar dit grote pand. Ze hadden echter een groot aantal wensen die niet mogelijk waren met de huidige indeling. Daarvoor heb ik per verdieping een bouw- en indelingsontwerp mogen maken. Hun wensen heb ik eerst omgezet in een andere routing per verdieping met bijpassende indeling. Zo kreeg iedereen van het gezin een ruime eigen plek met bijbehorende eigen woonwensen, die logisch en praktisch zijn. De zolder is één grote ruimte geworden voor de ouders. Het geheel is opengebroken tot de nok van het dak, geïsoleerd volgens de huidige normen en raampartijen zijn uitgebreid of aangepast. Hier heb ik een ruim slaapdeel gecreëerd waarin het zicht op de hoge nok van het dak, centraal kwam te staan. Dit heb ik aangevuld met TV, veel kledingkasten, ruimte om je aan te kleden, op te maken én een eigen badkamer.
De verdieping daaronder is aangepast voor de kinderen met ieder hun eigen ruime slaapkamer, badkamer met bad, apart toilet, wasruimte en logeerkamer.
Op de begane grond heb ik de achterkant van het huis uitgebreid, omdat de keuken die erin zat veel te klein was. In stijl van het huis heb ik de achtergevel veranderd en uitgebreid naar hun wensen: meer daglicht, praktischer gebruik van de gehele breedte voor doorloop naar terras en tuin, plaats voor een ruim kookeiland, aparte bijkeuken, aparte speel- en TV hoek voor de kinderen én een binnendeur naar de garage. Het geheel is aangevuld met een op maat gemaakt lichtplan 45+ met bijpassende armaturen die zorgen voor ruim functioneel (lees)licht maar ook voor gezellig licht.