Klik hier óf op een onderstaande foto om alle foto’s van dit project te zien.
Project 8. Deze opdrachtgevers hadden een kleine zithoek waar de TV centraal stond en de haard buiten de zithoek viel. Tevens had je vanuit de banken geen goed zicht op het prachtige uitzicht aan de achterkant van het huis. Door chronische rugklachten van één van de bewoners was er ook een wens om een aantal nieuwe meubels met goed zitcomfort aan te schaffen. Ook een doodacht lichtplan was een wens.

Ik heb voor hun een indelingsontwerp gemaakt waarin de zithoek is vergroot waardoor het prachtige uitzicht, de TV én de elektrische haard centraal konden staan. De oude haard is weggehaald op de plek waar hij zat. Hij voldeed ook niet meer aan de nieuwe milieu-eisen en is vervangen door de nieuwste variant van elektrische haarden die onder een TV geplaatst kan worden.
Ik heb ze meegenomen naar een woonwinkel waarin je designmeubelen met een goed ergonomische zitcomfort, zelf kan ervaren. Ze geloofden namelijk niet dat je in een bank überhaupt goed kan zitten met deze klachten. Dit zitcomfort beviel zo goed, dat het geresulteerd heeft in allemaal nieuwe meubels met toebehoren: banken, relax-fauteuils, salontafels, poefjes, kleed én een eettafel met stoelen. De meubelkleuren heb ik aangepast aan de net nieuwe gordijnen, muurkleuren en vloer. Het geheel heb ik voorzien van een op maat gemaakt lichtplan 45+.