Informatie-avond over interieurstructuur

19 januari 2018

Samenwerkingen

Ik werk graag samen met woonwinkels en showrooms met vakkundig personeel die de klant centraal zetten én waarin service, producten en nazorg voor de klant meer dan goed zijn. Deze professionals hebben dezelfde insteek: we kijken verder dan puur de vraag van de klant, want het gaat om het totaalplaatje waarin de klant zich thuis voelt!

Samenwerking haardenspecialist

Zo werk ik samen met een haardenspecialist. Wanneer iemand de keuze voor een haard maakt, komt u automatisch bij het interieur terecht. Het moet een eenheid vormen met de rest van uw interieur, dan geniet u het meeste van uw haard.

Haard is onderdeel van interieur indeling

Het is logisch dat klanten niet meteen over een haard beslissen. Ik bespreek met hen wat voor soort haard het wordt, waar die technisch kan in de ruimte, wat de capaciteit van de haard moet zijn, welke houtopbouw, achterwand en branders in een haard de klant het mooist vindt. Soms is er een combinatie met TV gewenst of berging. Ik zorg ervoor dat alles één geheel vormt met de rest van het interieur.

Hoe maak je van je huis een thuis?

Een klant komt de showroom binnen voor een haard. Maar meestal gaan de eerste vragen over hun (nieuwe) interieur. Vaak als we het gesprek aangaan, komt er meer naar boven dan in eerste instantie duidelijk is. Het is ook niet simpel om van uw huis, een thuis te maken! U moet zich er prettig voelen, het interieur moet rust geven en heel praktisch zijn. Het kan aan veel verschillende dingen liggen waarom mensen niet tevreden zijn: te weinig ruimte, indeling, haard, verlichting, kleur, bank, vloer, berging etc. Het is een soort puzzel, waarbij ik graag mijn expertise inzet om te helpen om dit op te lossen. Ik weet door ervaring hoe ik in een gesprek die wensen in kaart breng.

Eerst een bouw- en/of indelingsontwerp inclusief haard

Klanten komen binnen in de showroom en willen graag een tunnel gashaard als ze de woonkamer gaan verbouwen. Maar de uitbouw hangt af van de nieuwe indeling en die zien ze niet voor zich. Ik maak een afspraak bij hun thuis om eerst alle toekomstige wensen in de nieuwe woonkamer met hun door te nemen. Ik werk twee opties voor ze uit: een indelingsontwerp inclusief haard zonder verbouwing en een bouw-/indelingsontwerp met verbouwing. Op deze manier zien ze het totaalplaatje van beide mogelijkheden voor zich. Met groot gemak hebben ze hun favoriete optie gekozen en daardoor met gerust hart de bijpassende haard gekocht. Ze kunnen nu rustig verder denken over verlichting, kleuren, accessoires en concrete aankopen doen.

Info-avond over interieurstructuur

Om mijn succesvolle stappenplan toe te lichten geef ik thema-avonden voor professionals. Zo kunnen de professionals nog beter op elkaar inspelen en dus de klanten tevreden maken. Het doel is maximale tevredenheid en totale ontzorging van de klant!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *