Bouw – Verbouw

Heeft u interieurwensen? Begin nooit zomaar met het kopen van een nieuwe stoel, bank, lamp, kast, keuken, haard e.d. als de basis niet goed is! Dat worden vaak miskopen of het resultaat is teleurstellend, omdat u een deel aanpakt van uw ruimte en niet eerst een totaal overzicht maakt. Door eerst een totaalontwerp te maken, worden uw wensen geïntegreerd in een geheel waar alles op elkaar is afgestemd. Zo krijgt u een heel ander ontwerp van uw ruimte, met verrassende elementen, die passen bij uw wensen.

Begin bij de basis, een bouwontwerp

Begin bij de basis, een bouwontwerp en doe dat samen met mij, vóórdat de aannemer komt.
Woonwensen, woon- en werkfuncties, lichtinval, effectief ruimtegebruik en bouwkundige elementen, waar u misschien zelf nog niet aan gedacht heeft of waarvan u denkt dat het niet mogelijk is, zal ik eerst bespreken. B.v. uitbreiding van de ruimte, erker, serre, lichtstraat, toevoeging van een (gas, hout, elektrisch, pellet) haard, voldoende berging. Dit alles wordt in dit stadium meteen geïntegreerd in dit bouwontwerp. Zo ziet u niets over het hoofd en kan u in alle rust stap-voor-stap beslissingen nemen. Het kan zijn dat u niet wilt of hoeft uit te breiden, dan gaan we door met een indelingsontwerp (lees onder Dienst: Indeling).

Combi van bouwontwerp met indelingsontwerp

Stel dat u wel wilt verbouwen, dan maak ik van dit alles een doordacht, duurzaam en persoonlijk ontwerp voor uw verbouwing mét indeling in 2 opties. Om te kunnen beslissen of de uitbreiding wordt zoals u wenst, combineer ik dit bouwontwerp dus altijd met een indelingsontwerp in één plaatje. Een verbouwing op zich kan nog zo mooi én groot zijn, maar als het niet goed is ingedeeld, heb je nog geen mooie of gezellige woonruimte.

Stressloos verbouwen

Dit totaalontwerp van uw ruimte(n) omvat dus de verbouwing, alle bouwkundige elementen die u wilt toevoegen of aanpassen én de indeling naar uw wens. Daarom vormt dit ontwerp de basis voor de andere diensten b.v. verlichting, kleur, materiaal, meubelontwerp, stylen. U kunt nu stressloos verbouwen en in een later stadium heel gemakkelijk de passende aankopen gaan doen!

Uitbreiding naar andere diensten mogelijk

Om meer te lezen over andere diensten, klik op link:
Indeling, Haard, Verlichtingsplan, Kleur, Materiaal, Meubels – Meubelontwerp, Aankoop – Stylen, Onderhoud