Indeling

Heeft u interieurwensen? Begin nooit zomaar met het kopen van een nieuwe stoel, bank, lamp, kast, keuken, haard e.d. als de basis niet goed is! Dat worden vaak miskopen of het resultaat is teleurstellend, omdat u een deel aanpakt van uw ruimte en niet eerst een totaal overzicht maakt. Door eerst een totaalontwerp te maken, worden uw wensen geïntegreerd in een geheel waar alles op elkaar is afgestemd. Zo krijgt u een heel ander ontwerp van uw ruimte, met verrassende elementen, die passen bij uw wensen.

Begin bij de basis, een indelingsontwerp

Begin bij de basis, een indelingsontwerp en doe dat samen met mij vóór de eventuele uitvoerders komen en vóór u nieuwe aankopen gaat doen. Ik maak een doordacht, duurzaam en persoonlijk indelingsontwerp voor u in 2 opties. Woonwensen, woon- en werkfuncties, lichtinval, effectief ruimtegebruik en bouwkundige elementen, waar u misschien zelf nog niet aan gedacht heeft of waarvan u denkt dat het niet mogelijk is, zal ik eerst bespreken. B.v. toevoeging van een (gas, hout, elektrisch, pellet) haard, voldoende berging, ruimte voor kunst, effectief gebruik van een nieuwe keuken, een eigen werkplek of een aparte computerhoek voor de kinderen. Dit alles wordt in dit stadium meteen geïntegreerd in dit indelingsontwerp. Zo ziet u niets over het hoofd en kan u in alle rust stap-voor-stap beslissingen nemen. Dit kan gecombineerd worden met een bouwontwerp.

Stressloos inrichten en aankopen doen

Dit indelingsontwerp van uw ruimte(n) omvat dus ook alle bouwkundige elementen die u wilt toevoegen of aanpassen. Daarom vormt dit ontwerp de basis voor de andere diensten b.v. verlichting, kleur, materiaal, meubelontwerp, stylen. U kunt nu stressloos gaan inrichten én heel gemakkelijk de passende aankopen gaan doen!

Uitbreiding naar andere diensten mogelijk

Om meer te lezen over andere diensten, klik op link:
Bouw – Verbouw, Haard, Verlichtingsplan, Kleur, Materiaal, Meubels – Meubelontwerp, Aankoop – Stylen, Onderhoud