Haard

De toevoeging van een haard is bij een verbouwing of interieurverandering van grote waarde. Een haard is een echte sfeermaker én een verwarming in één. Bovendien kunt u uw TV, audio en andere berging combineren bij de haard in een meubel op maat. Het is een object wat ik al 14 jaar lang, graag toevoeg in mijn ontwerpen.
Wilt u graag een haard plaatsen, maar weet u niet goed hoe u dit mooi kan integreren in uw woning? Geen zorgen, ook dan bent u bij het goede adres.

Haard in bouw- of indelingsontwerp

Deze haard (gas, hout, pellet, elektrisch of bio-ethanol) wordt automatisch meegenomen in mijn bouw- of indelingsontwerp, omdat het een onderdeel is van dit geheel. Het gaat om het totaalplaatje. Naast uw persoonlijke smaak is het bij een haard van groot belang dat de capaciteit van de haard afgestemd is op de grootte van de ruimte. Daarnaast moeten de mogelijkheden van de afvoer bekeken worden. U kunt dus niet zomaar alle haarden plaatsen in uw ruimte!

Showroom

Omdat ik er zeker van wil zijn dat deze haard volgens de veiligheidsregels geplaatst wordt en één geheel vormt met de rest van uw interieur, integreer ik dit object meteen in het bouw- of indelingsontwerp. Ik neem u mee naar een mooie showroom waar de mogelijkheden voor uw ruimte worden besproken én waar u het kunt zien. Met mijn deskundige hulp kunt u kiezen welke optie u het mooist vindt en het beste in uw ruimte past. Over de service, kwaliteit, veiligheid én nazorg van de haard hoeft u zich geen zorgen te maken, want die staan bij mij maar ook bij mijn samenwerkingspartners hoog in het vaandel!  Zo komt u nooit voor verrassingen te staan en kunt u jarenlang volop genieten van deze sfeermaker.

Uitbreiding naar andere diensten mogelijk

Om meer te lezen over andere diensten, klik op link:
Bouw – Verbouw, Indeling, Verlichtingsplan, Kleur, Materiaal, Meubels – Meubelontwerp, Aankoop – Stylen, Onderhoud