Materiaal

Rond uw verbouwing of herinrichting moeten veel keuzes gemaakt worden qua materialen. Er is zo veel op de markt, dat je vaak door de bomen het bos niet meer ziet. Ga niet zomaar een nieuwe bank, lamp, vloerkleed etc kopen. Door eerst een goed basisplan te maken, kan ik het voor u een stuk makkelijker maken. U heeft nu een bouwontwerp of indelingsontwerp op schaal met alle maten, u heeft een verlichtingsplan met technische lichtbronnen én u heeft een kleurplan. Dat maakt het kopen van een afgestemde inrichting naar uw smaak, een stuk makkelijker omdat er heel veel dingen afvallen. Aankopen doen wordt nu leuk, omdat u niet meer twijfelt en zeker weet dat het past in het totaalplaatje!

Onafhankelijk materiaaladvies

Bij mij kunt u kiezen voor een onafhankelijk materiaaladvies. Ik ben niet gebonden aan bepaalde winkels of vakmensen. U kan uw eigen winkels of vakmensen selecteren en dat combineren met mijn hulp.
Maar….wilt u advies van mij over betrouwbare professionals voor de uitvoering en passende woonwinkel adressen, kan dat ook.

Winkelbezoek of stalen

Ik kan met u mee naar de betreffende winkel of ik kan d.m.v. het verzamelen van allerlei stalen bij u thuis een totaal materiaalplan maken. Kortom: ik kan uw sfeer compleet maken d.m.v. benodigde materialen zoals o.a. gordijnen, tapijt, vloer, bankstoffen, tegels, muurafwerking, badkamer- en keukenmaterialen. U zult zien, op deze manier wordt elke materiaalbeslissing steeds makkelijker!

Uitbreiding naar andere diensten mogelijk

Om meer te lezen over andere diensten, klik op link:
Bouw – Verbouw, Indeling, Haard, Verlichtingsplan, Kleur, Meubels – Meubelontwerp, Aankoop – Stylen, Onderhoud