Verlichtingsplan

Ik maak een verlichtingsplan voor u in de door u gekozen optie van het bouwontwerp of indelingsontwerp. Uitgaand van de hoeveelheid daglicht in uw ruimte, vul ik dit technisch aan met kunstlicht: lichtkleur, lichtintensiteit en lichtcompositie zijn heel bepalend voor uw ruimte én uw ruimtebeleving. De architectuur van een gebouw of woning met inrichting, kan door verlichting aan kracht winnen. Voor de momenten dat er geen daglicht is, kunt u dit uitstekend opvangen met het juiste kunstlicht en de juiste hoeveelheid kunstlicht. Daarom omvat dit verlichtingsplan algemeen, sfeer- én functioneel licht in één.

De hoeveelheid kunstlicht draagt bij aan uw welzijn

Maar verlichting reikt nog verder: de hoeveelheid zon- en kunstlicht bepaalt waar u graag vertoeft en werkt, het beïnvloedt uw stemming én draagt bij aan uw concentratie en productiviteit van de betreffende woon- of werkfunctie in uw ruimte. Daarnaast kijk ik ook naar uw leeftijd; hoe ouder je wordt, hoe meer kunstlicht je nodig hebt. Een goed verlichtingsplan is daarom essentieel voor elk mens zowel in huis als op het werk. Ik maak een duurzaam verlichtingsplan d.m.v. technische lichtbronnen.

Showroom

Daarna kunnen we samen geschikte armaturen gaan bekijken die passen in dit lichtplan én bij uw smaak. Ik neem u mee naar een mooie showroom en laat de mogelijkheden zien van geschikte armaturen met de juiste lichtopbrengst in uw smaak. U kunt met deskundige hulp van een lichtdeskundige én mij, vragen stellen en kiezen wat u het mooist vindt en het beste in uw ruimte past. Over de service, kwaliteit, veiligheid én nazorg hoeft u zich geen zorgen te maken, want die staan bij mij maar ook bij mijn samenwerkingspartners hoog in het vaandel! Ook voor de montage van de armaturen kan worden gezorgd. Zo koopt u nooit een lamp die tegenvalt qua lichtopbrengst en kunt u jarenlang volop genieten van dit verlichtingsplan.

Uitbreiding naar andere diensten mogelijk

Om meer te lezen over andere diensten, klik op link:
Bouw – Verbouw, Indeling, Haard, Kleur, Materiaal, Meubels – Meubelontwerp, Aankoop – Stylen, Onderhoud