Kleur

Kleuren spelen een belangrijke rol in ons dagelijks leven én dus ook in uw interieur. Dat kleuren invloed hebben op onze stemming, onze zintuigen prikkelen, voor een groot deel bepalen of we iets mooi vinden of niet én of we iets kopen of niet, is wetenschappelijk bewezen.
Kleuren kunnen ook onze waarneming veranderen. Door het kiezen van de juiste kleuren kan ik een ruimte groter of kleiner, warmer of kouder laten lijken dan hij in werkelijkheid is. Daarnaast heeft u bepaalde kleurvoorkeuren natuurlijk, want kleuren zeggen iets over uw karakter.

Eerst een goede indeling met verlichting, dan de kleuren

Als er een definitief bouwontwerp of indelingsontwerp is met een verlichtingsplan, maak ik voor u de sfeer compleet d.m.v. een kleuradvies. Naast uw smaak, kijk ik naar de uitwerking van een bepaalde kleur in de ruimte én naar de hoeveelheid dag- en kunstlicht. Het moet namelijk wel het beoogde effect en de functionaliteit ondersteunen op het gebied van de verbouw, indeling én het dag- en kunstlicht. Door een juist kleurgebruik kunnen afzonderlijke elementen één geheel vormen en wordt een ruimte in balans gebracht. In dit kleurplan krijgt u de juiste balans tussen warm en koud, licht en donker, hart en zacht, kleurcombinatie en glanshoeveelheden.

Uitbreiding naar andere diensten mogelijk

Om meer te lezen over andere diensten, klik op link:
Bouw – Verbouw, Indeling, Haard, Verlichtingsplan, Materiaal, Meubels – Meubelontwerp, Aankoop – Stylen, Onderhoud